Вести

Захвалност грађанима Чукарице

Драги Чукаричани,

 

Блистава изборна победа Српске напредне странке (СНС) у Србији и на Чукарици, прилика је да честитамо и захвалимо бирачима што су, својим гласовима, омогућили да нашу земљу и нашу општину и даље воде они који најбоље знају шта су суштинске потребе грађана и како се оне задовољавају.

Изборни резултат је убедљива потврда да је Србија масовно прихватила реформски курс Владе на чијем је челу лидер СНС Александар Вучић. Политичар чију визију развоја земље разуме и подржава и међународна заједница.

СНС је на нивоу целе Србије, као убедљиви победник, са освојеном скоро половином од укупног броја гласова, остварила свој досад најбољи резултат. Свој најбољи изборни биланс забележила је и СНС на Чукарици.

Остварени успеси су разлог за задовољство, пошто су потврда исправног рада наше странке, али и обавеза да у данима који долазе радимо још марљивије. Јер, како је нагласио председник Вучић, најновији избори су "глас за просперитетну будућност", коју ће обележити и развој демократије и људских права у Србији.

Минули избори су, уз остало, показали да су гласачи, у огромном броју, казнили странке и лидере који су, неосновано и бескрупулозно, критиковали СНС и њеног лидера. Оне што су, лажима и подметањима, покушали да се поново докопају власти преко које су, не тако давно, задовољавајући ускопатртијске интересе и потребе тајкуна, радили на штету сопственог народа.

Нема сумње да ће СНС знати да искористи добијено поверење и да ће то резултирати економским јачањем Србије и подизањем њеног угледа у свету.

 

Председник ОО СНС Чукарица

Раде Петровић