Вести

ЗБОР ГРАЂАНА У РУШЊУ

У Рушњу је одржан збор грађана на којем су становници овог чукаричког насеља имали прилику да упознају руководство Општинског одбора Српске напредне странке Чукарица са својим потребама и проблемима, како би заједничким снагама створили што боље услове за живот у Рушњу.

Збору грађана су присуствовали председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић, потпредседница Мирјана Станковић, председник МО “Рушањ” Мирослав Тодоровић, одборник у Скупштини ГО Чукарица Мирко Стаматовић и извршни директор ЈКП “Јавно осветљење” Милан Раонић.

Том приликом председник ОО СНС Чукарица Раде Петровић је уручио лаптоп Драгићу Анђелићу из Земљорадничке задруге Рушањ, како би олакшао функционисање задруге и стимулисао пољопривреднике да се удружују на овај начин, јер им то даје веће шансе за опстанак.

Како би стимулисали децу да се баве спортом, који је веома битан за њихов правилан раст и развој, ФК “Рушањ” дониране су лопте и мреже за голове.

Руководство ОО СНС Чукарица је у сталном контакту са грађанима и на тај начин ослушкује њихове потребе, те ће се и у наредном периоду трудити да им у складу са својим могућностима излази у сусрет.