Вести

Железник је уз Вучића!

Председник и потпредседник ОО СНС Чукарица, Раде Петровић и Др Владимир Орлић, заједно са председником ГО Чукарица, Срђаном Коларићем, били су на располагању грађанима Железника за све сугестије и иницијативе, како би удруженим снагама направили да ово насеље буде боље место за живот.

Истакнуто је да смо прошли кроз тешка времена у којима смо доказали себи да када се држимо заједно ништа не може да нас заустави, а можемо постићи све. Напоран рад је почео да се исплаћује, што грађани могу да виде и на примеру Железника. У протеклом периоду асфалтиране су улице Стевана Филиповића, Лоле Рибара, Цетињска, направљено је ново аутобуско стајалиште, отворен услужни центар у МЗ, направљена дечија игралишта, нова паркинг места...

На састанку се говорило и о плановима за будућност, пројекту Савске терасе који обухвата подручје између насеља Беле воде и Железник, где је детаљном регулацијом планирана изградња стамбеног насеља високе спратности, неколико основних школа, вртића и свега онога што чини једно уређено насеље. Овај и многи други планови ће дати младим људима наду да граде своју будућност у Србији.

Многи који су присуствовали скупу искористили прилику и изразили захвалност за све оно што је до сада урађено у овом насељу и нагласили да ће и даље подржавати Александра Вучића и његову борбу за бољу Србију.